Downloads

Hieronder vind je een selectie downloads die we speciaal voor jou geselecteerd hebben en die je goed kunt gebruiken bij de oefeningen en of trainingen. Ze zijn gratis en je mag ze printen en gebruiken, wil je ze voor je eigen website en of club gebruiken? Prima alleen zouden we het zeer op prijsstellen als je ons daar dan wel bij vermeld. Thanks en veel plezier met de downloads.

De regels in hand-out formaat

Van de regels hebben we een handige hand-oud gemaakt. Alle belangrijke zaken op een overzichtelijke wijze gepresenteerd en met een duidelijke toelichting bij alle uitgebreidere regels. Neem ze door en doe er je voordeel mee. Dit zijn de vechtregels die wij op de zondag training hanteren, de algemene regels zijn ook toepasselijk op de dinsdag.

Slaghoekschema voor rechtshandige vechters

Via de onderstaande link kan je de PDF van het rechtshandige slaghoekschema downloaden. Dit schema heb je nodig bij het trainen van je zwaard, bijl en sax behendigheidsoefeningen.

Voorbeeld van de basis slaghoeken
Rechtshandig

Slaghoekschema voor linkshandige vechters

Via de onderstaande link kan je de PDF van het linkshandige slaghoekschema downloaden. Dit schema heb je nodig bij het trainen van je zwaard, bijl en sax behendigheidsoefeningen.

Slagschema linkshandige vechters
Linkshandig

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner