Vecht je Fit - Fit worden op een unieke manier

Wat is Vecht je Fit Zwaardvechten?

Vecht je Fit Zwaardvechten is lekker aan je conditie werken op een super leuke en unieke manier. Anders dan anders fit worden! Met zwaard en schild je conditie verbeteren, hoe leuk is dat.

Waarom Vecht je Fit Zwardvechten?

Voor je gezondheid is het goed om te bewegen en te sporten, waarom dan gaan voor de standaard opties als je ook kunt kiezen voor een unieke en leuke gevarieerde manier van sporten. Sporten moet leuk en uitdagend zijn om het vol te houden. Je leert niet alleen zwaardvechten maar je werkt ook nog eens aan je conditie!

Vecht je Fit Voel je even een Vikingkrijger van weleer

Hoe werkt Vecht je Fit Zwaardvechten?

Door fitnessoefeningen te combineren met Viking zwaardvechten. Oefeningen met zwaarden, schilden en bijlen in combinatie met spierversterkende en conditie verbeterbende oefeningen. Trainen als een Viking en vechten voor je conditie!

Vecht je fit zwaardvechten - Lunges met zwaard/bijl slag

Voor wie is Vecht je Fit Zwaardvechten?

Voor iedereen die op een andere manier wil sporten dan de standaard gangbare sporten. Je weet dat je eigenlijk meer zou moet sporten maar de standaard sporten trekken je niet aan. Of je nu warm loopt voor Vikingen, fantasy of doe je aan LARP, Cosplay of re-enactment. Voel je even als een krijger van weleer en ervaar hoe het is om te sporten met wapens.

Viking aanval met zwaard en schild

Vecht je fit zwaardvechten!
Trainen als een Viking en vechten voor je conditie!

Unieke Vechtsport

Wil jij Fit worden op een unieke manier? Dan ben je bij vechten als een Viking (VaeV) aan het juiste adres. De combinatie van zwaardvechten en spier- en conditietraining is uniek in Alkmaar. Je leert zwaardvechten en je bent bezig je lichaam te versterken en je uithoudingsvermogen te vergroten.

Werken aan je spierkracht, reactievermogen, uithoudingsvermogen en snelheid kan tijdens een 1 op 1 sessie. We gaan aan het werk in de sportschool van DV-Sports in Alkmaar. Een zeer mooie en ruim opgezette vechtsportschool, met voldoende parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid.

Wil je liever niet binnen trainen, buiten kunnen we ook aan de gang. Echter buiten hebben we wel beperkingen in verband met de wapenwetgeving. Ook replica en sport wapens vallen onder de wapenwet.

Vecht je Fit Personal Training

Binnen @DV-Sports

5/5

Train als een Viking en vecht voor je conditie! Op een unieke manier werken aan je conditie en gezondheid. Fitness oefeningen gecombineerd met zwaardvechten en Viking vechten in de sportschool van DV-Sports in Alkmaar. Werk aan je fitheid met zwaarden, schilden, bijlen en nog veel meer. Schrijf je snel in!

€ 60,-

Vecht je Fit Personal Training

Buiten in Huiswaard

4/5

Train als een Viking en vecht voor je conditie! Op een unieke manier werken aan je conditie en gezondheid. Fitness oefeningen gecombineerd met zwaardvechten en Viking vechten, lekker buiten in Huiswaard Alkmaar. Werk aan je fitheid met zwaarden, schilden, bijlen en nog veel meer. Schrijf je snel in!

€ 40,-

Wacht niet langer en begin nu! Neem snel contact op en reserveer je plek.

Vechten als een Viking / Viking Fitness
1824 Alkmaar
theo@vechten-als-een-viking.nl
06-28559202
KVK: 82792208
BTW-id: NL003733280B92

Neem contact op met Theo Prins van Vechten als een Viking

Sparren

Na een aantal sessies heb je ook de mogelijkheid om mee te gaan doen met de groepstraining op zondagavond. Je kan dan je skills en uithoudingsvermogen op de proef stellen in een leuke en gevarieerde sparsessies.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner