Bootcamp in Huiswaard

Snel fit worden en blijven!

De Bootcamp in Huiswaard is de ideaal workout. Door de afwisseling tussen intensieve cardio (hartslag verhogend) oefeningen en spierversterkende oefeningen krijgt je uithoudingsvermogen een boost! Kortom de perfecte workout voor iedereen van elk niveau. Dus als je je uithoudingsvermogen wil verbeteren om langer te kunnen vechten als een Viking, dan is Bootcamp een ideale keuze. Wacht daarom niet langer! Doe mee en verleg je grenzen met de uitdagende en afwisselende training. Plezier en jezelf uitdagen staan bij ons voorop!

Bij de VaeV Bootcamp ligt de nadruk niet op diverse loopvormen maar juist op korte intensieve sprintjes. Daarvoor maken gebruik van de speedladder, pionnen en hordes om de hartslag kortstondig te verhogen. Daarna doen we een rustigere spierversterkende oefening om weer op adem komen. De Bootcamp bestaat uit twee sets van 12 oefeningen. Na iedere oefening van een minuut hebben we 30 seconde rust voordat we met de volgende oefening beginnen. Tussen de twee sets hebben we altijd even een korte pauze om even wat te drinken.

bootcamp oefeningen in de buitenlucht

We trainen midden in de ruime en groene wijk Huiswaard! Het sportveld aan de Tochtwaard (naast de basisschool Durf) is ons speelterrein. Goed bereikbaar met de fiets of lopend, mocht je met de auto willen komen is daar ook voldoende parkeer plak voor in de omgeving.

Ervaar het zelf en kom een keer meedoen met de Bootcamp
Schrijf je snel in voor een GRATIS proefles

Je wordt blij van Bootcamp

Losse Training

Je betaald per keer.
De ultieme vrijheid.

€ 10,-

Strippenkaart 10x

Ontvang € 10,- korting! Je betaald € 9,- per les. De voordeligste oplossing.

€ 90,-

Strippenkaart 6x

Ontvang € 5,- korting!
Je betaald € 9,16 per les.

€ 55,-

Open en toegankelijke Bootcamp training

Wanneer is de Bootcamp

Vrijdagochtend 09:00

Komen de bovenstaande tijden en blokken jou niet goed uit? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Waar is de Bootcamp

Bootcamp trainingen worden gegeven op het sportveld van de gymzaal aan de Tochtwaard 18, 1824EZ in Huiswaard Alkmaar.

Op dit sportveld kunnen we gebruikmaken van de kunstgrasmatten en het gewone grasveld. Meer dan genoeg ruimte om alle oefeningen uit te kunnen voeren en makkelijk bereikbaar.

Wat is Bootcamp bij VaeV

Bootcamp in Huiswaard is een open en toegankelijke fitness training in een kleine groep die geschikt is voor bijna iedereen. Omdat we samen sporten in een kleine groep is er altijd ruimte  voor een stukje persoonlijke begeleiding. De oefeningen worden over het algemeen uitgevoerd met het eigenlichaamsgewicht. Ook voer je veel oefeningen samen met een partner uit waardoor je elkaar motiveert en uitdaagt waardoor jij nog meer uit jezelf kan halen.

Door een stuk krachttraining te combineren met cardio (uithoudingsvermogen) ontstaat er een uitgebalanceerde training. Je spieren nemen toe in omvang (extra verbranding in rust) en je uithoudingsvermogen (conditie) neemt merkbaar toe. Je wordt fitter! Bijkomend voordeel is dat de trainingen gevarieerd zijn, waardoor je lijf optimaal geprikkeld wordt en jij extra gemotiveerd blijft

De oefeningen worden op tijd uitgevoerd, je heb 1 minuut actie gevolgd door 30 seconden rust en dan door naar de volgende oefeningen. Zo werken we een 24 tal oefeningen af in 2 sets van 12. Doordat we op tijd werken bepaal jij zelf hoe intensief je traint, doe je veel of wat minder herhalingen in de minuut. Het is ook een leuke uitdaging om voor jezelf te proberen het aantal herhalingen van de vorige keer te overtreffen of net eentje meer dan een andere deelnemer. Zo blijven de trainingen lekker competitief en uitdagend.

Doordat je zelf bepaald hoe zwaar je traint, kan je ook altijd starten en gewoon meedoen met de groep. Je niveau maakt niet uit! Start vandaag nog met het creëren van een gezondere levensstijl en geef  je op voor een gratis bootcamp les!

Waarom Bootcamp

Toegankelijk, voor ieder niveau!

Je zit beter in je lijf, je wordt sneller en sterker

Je sport in de frisse buitenlucht.

Kleine groepjes, je sport nooit alleen en wordt door elkaar gemotiveerd.

Persoonlijke aandacht, door de kleine groep is er altijd ruimte voor tips en advies.

Eenvoudige oefeningen zonder ingewikkelde apparaten.

De perfecte combinatie van krachttraining en cardio. Je wordt sneller Fit!

Bootcamp
WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner