Trainingen en Workshops aanbod

Unieke ervaringen in Vikingstijl

Hier vind je het overzicht van de trainingen en workshops die VaeV kan bieden. Al onze trainingen en workshops zijn bijzonder en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een 1 op 1 training, een jeugd les of een creatieve workshop bij Vaev ben je aan het juiste adres.

Zwaardvechten voor de jeugd training

Jeugd lessen

Speciaal voor de jonge Vikingen hebben wij de aangepaste jeugd les. Hier leren de kinderen tussen de 6 en 16 jaar om veilig te vechten met zwaard en speer. De lessen zijn gericht op het aanleren van technieken om zwaarden en speren te gebruiken op een veilige en gecontroleerde manier zodat er een spannende en leuke contactvechtsport ontstaat. Goed voor het zelfvertrouwen, de oog-handcoördinatie en de conditie. Tijdens de groepsgevechten leren de kinderen om samen te werken en niet alleen te gaan, anders valt je hele team uit elkaar. Kom lekker meedoen (Dinsdag van 16:30 tot 17:30)

Vecht je fit zwaardvechten - Lunges met zwaard/bijl slag

Vecht je Fit!

Wil jij Fit worden op een alternatieve, leuke, spannende en unieke manier? Dan ben je bij vechten als een Viking (VaeV) aan het juiste adres. De combinatie van zwaardvechten en spier- en conditietraining is uniek in Alkmaar. Je leert zwaardvechten en je bent bezig je lichaam te versterken en je uithoudingsvermogen te vergroten. Vecht je Fit is Personal training maar dan net even anders en daarom beter en makkelijker vol te houden, omdat het zo leuk is! Persoonlijke trainingen in de sportschool (DV-Sports) Alkmaar of in de buitenlucht (Huiswaard Alkmaar).

scoutinggroep

Workshops

Bij VaeV hebben we ook de mogelijkheid om bijzondere workshops voor jullie te organiseren. Voor scouting, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teambuilding en scholen. Omdat VaeV via Vandrarna Vikinga ook het leven van de Vikingen uitbeeld kan dat geheel in Vikingstijl. De workshops kunnen bestaan uit een actieve of creatieve activiteit. Van vecht workshops tot Viking schilden beschilderen. Maar ook Vikingen voor de klas behoren tot het aanbod. De workshops zijn maatwerk en in overleg creëren we een top ervaring.

  • Viking zwaardvechten
  • Vikingschild beschilderen
  • in-company teambuilding
  • Viking voor de klas
Wil je meer weten over onze leuke workshops? Neem dan snel contact op.
Formatie spel tijdens de groepstraining

Groepstraining

Tijdens de wekelijkse groepstraining proberen we onze skills uit. De groepstraining is geen les maar heel veel sparren in een grote variate aan  vormen. De focus ligt op veilig en gecontroleerd vechten. We doen veel oefeningen om de controle en beheersing van de wapens te vergroten. Van 1 op 1 gevechten tot formatie gevechten. Je test je skills en de mate waarin jij kan samenwerken met je mede vechters. Zondagavond van 19:30 tot 21:30.

Om mee te doen met de groepstrainingen moet je de basiscursus hebben afgerond of aantoonbare vecht-skills hebben. Wil je meedoen of een keertje proefdraaien? Neem dan even contact op.

Verdediging tijdens de basiscursus zwaardvechten van vechten als een viking

Basiscursus Viking Vechten

Zwaardvechten leren bij Vechten als een Viking (VaeV) is vroegmiddeleeuws zwaardvechten in Viking stijl. Je leert hoe je moet vechten met stalen botte wapens volgens een aantal beperkende regels. Kom alles te weten van de basis en de essentie van het zwaardvechten in Viking stijl. De focus ligt op het beheerst en gecontroleerd vechten. 

Maar Viking vechten is meer dan zwaardvechten alleen. We maken ook gebruik van andere wapens, zoals bijlen, langmessen, speren en tweehandige bijlen. Wil je ook leren vechten met andere wapens ga dan voor de 1 op 1 training; Vecht je Fit!

Bootcamp

De Bootcamp in Huiswaard is de ideale workout. Door de afwisseling tussen intensieve cardio (hartslag verhogend) oefeningen en spierversterkende oefeningen krijgt je uithoudingsvermogen een boost! Kortom de perfecte workout voor iedereen van elk niveau. Dus als je je uithoudingsvermogen wil verbeteren om langer te kunnen vechten als een Viking, dan is Bootcamp een ideale keuze. Wacht daarom niet langer! Doe mee en verleg je grenzen met de uitdagende en afwisselende training. Plezier en jezelf uitdagen staan bij ons voorop!

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner