Contact

Wees geen vreemde! Laat van je horen, we komen graag met je in contact. Heb je een vraag of een opmerking vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vechten als een Viking / Viking Fitness
1824 Alkmaar
theo@vechten-als-een-viking.nl
06-28559202
KVK: 82792208
BTW-id: NL003733280B92

Neem contact op met Theo Prins van Vechten als een Viking
1 op 1 training zwaardvechten

Jeugd Lessen

Speciaal voor de jonge Vikingen hebben we de jeugd les. Hier leren de kinderen tussen de 6 en 16 jaar om veilig te vechten met zwaard en speer. De lessen zijn gericht op het aanleren van technieken om zwaarden en speren te gebruiken op een veilige en gecontroleerde manier zodat er een spannende en leuke contactvechtsport ontstaat. Goed voor het zelfvertrouwen, de oog-handcoördinatie en de conditie. Kom lekker meedoen (Dinsdag van 16:30 tot 17:30)

Zwaardvechten voor de jeugd training

Groepstraining

Tijdens onze wekelijkse groepstraining proberen we met een zo grootmogelijke groep te trainen. Waardoor je leuke afwisseling hebt in tegenstanders, tijdens de 1 op 1 gevechten. Maar ook worden je skills op de proef gesteld door de verschillende formatie spellen die we spelen om battle field awareness te trainen. Onze re-enactment groepstraining is geschikt voor re-enactment vechters maar zeer zeker ook voor sport vechters! (zondag 19:30 tot 21:30)

Verdedigen met schild oefenen

Persoonlijke lessen

Wil je leren vechten met een zwaard en een schild of juist met een speer of een ander vroegmiddeleeuws wapen uit de Viking tijd? Tijdens de persoonlijke lessen is er volop aandacht voor jou. Stap voor stap worden de technieken getraind. Naast de vecht technieken is er ook voldoende aandacht voor het verbeteren van de conditie en het versterken van de spieren die nodig zijn voor het vechten als een Viking (en goed voor je gezondheid).

Zwaardvechten persoonlijke training
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner