Contact

Contact

Wees geen vreemde! Laat van je horen, we komen graag met je in contact. Heb je een vraag of een opmerking vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vechten als een Viking / Viking Fitness
1824 Alkmaar
theo@vechten-als-een-viking.nl
06-28559202
KVK: 82792208
BTW-id: NL003733280B92

Neem contact op met Theo Prins van Vechten als een Viking
1 op 1 training zwaardvechten

Jeugd Lessen

Speciaal voor de jonge Vikingen hebben we de jeugd les. Hier leren de kinderen tussen de 6 en 16 jaar om veilig te vechten met zwaard en speer. De lessen zijn gericht op het aanleren van technieken om zwaarden en speren te gebruiken op een veilige en gecontroleerde manier zodat er een spannende en leuke contactvechtsport ontstaat. Goed voor het zelfvertrouwen, de oog-handcoördinatie en de conditie. Kom lekker meedoen (Dinsdag van 16:30 tot 17:30)

Zwaardvechten voor de jeugd training

Groepstraining

Tijdens de wekelijkse groepstraining proberen we onze skills uit. De groepstraining is geen les maar heel veel sparren in een grote variate aan  vormen. De focus ligt op veilig en gecontroleerd vechten. We doen veel oefeningen om de controle en beheersing van de wapens te vergroten. Van 1 op 1 gevechten tot formatie gevechten. Je test je skills en de mate waarin jij kan samenwerken met je mede vechters. Zondagavond van 19:30 tot 21:30

Verdedigen met schild oefenen

Vecht je Fit

Wil jij Fit worden op een unieke manier? Dan ben je bij vechten als een Viking (VaeV) aan het juiste adres. De combinatie van zwaardvechten en spier- en conditietraining is uniek in Alkmaar. Je leert zwaardvechten en je bent bezig je lichaam te versterken en je uithoudingsvermogen te vergroten. Persoonlijke trainingen in de sportschool (DV-Sports) Alkmaar of in de buitenlucht (Huiswaard Alkmaar).

Zwaardvechten persoonlijke training
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner