Contact

Contact

Wees geen vreemde! Laat van je horen, we komen graag met je in contact. Heb je een vraag of een opmerking vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vechten als een Viking / Viking Fitness
1824 Alkmaar
theo@vechten-als-een-viking.nl
06-28559202
KVK: 82792208
BTW-id: NL003733280B92

Theo Prins VaeV

Teambuilding tijdens de VaeV workshops

Teamwork tijdens de teambuilding workshop

Teambuilding

Ontketen de kracht van samenwerking en leiderschap met onze unieke teambuilding workshops! Stap terug in de tijd en ervaar de opwinding van zwaardvechten en speervechten in lijnformaties.  

Sta schouder aan schouder met je team terwijl jullie gezamenlijk aanvallen uitvoeren en verdedigende strategieën coördineren. Onze workshops zijn een avontuur dat teamgeest versterkt, leiderschap ontwikkelt en onvergetelijke herinneringen creëert.  Schrijf je vandaag in voor een ervaring die de tand des tijds zal doorstaan

Workshop Vrijgezellenfeest op locatie door VaeV

Scholen en IKC

Spelenderwijs werken aan samenwerken, oog-hand-coördinatie, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen. Dat is de kracht van de workshops voor brede scholen en IKC’s van VeaV. 

Tijdens de workshop doen we een uitdagend spel waarbij de kinderen moeten samenwerken en overleggen. Ze moeten kiezen tussen aanvallen, verdedigen en beschermen. Ook moeten ze risico’s inschatten en als het niet goed gaat zijn ze af of verliezen ze het spel. Door het spelen met zachte zwaarden en schilden leren de kinderen te incasseren en gecontroleerd te slaan. Dit bevorderd het zelfvertrouwen.

Zwaardvechten de sportieve activiteit voor de brede school en IKC

Groepstraining

Opzoek naar een unieke, spannende en intensieve vechtsport? Kom meedoe met Vechten als een Viking.

Tijdens de wekelijkse groepstraining proberen we onze skills uit. De groepstraining is geen les maar heel veel sparren in een grote variate aan vormen. De focus ligt op veilig en gecontroleerd vechten. We doen veel oefeningen om de controle en beheersing van de wapens te vergroten. Van 1 op 1 gevechten tot formatie gevechten. Je test je skills en de mate waarin jij kan samenwerken met je mede vechters. Zondagavond van 19:30 tot 21:30

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner