Teambuilding Workshop Zwaardvechten en Speervechten

Teamwork en leiderschap zijn essentiële aspecten voor het succes van elk team. Wat als we je vertelden dat je deze vaardigheden kunt ontwikkelen terwijl je een buitengewoon avontuur beleeft? Onze teambuilding workshop zwaardvechten en speervechten in lijnformaties bieden een unieke en opwindende manier om groepsdynamiek te verbeteren en samenwerking te bevorderen. Ga de strijd aan, met en tegen je collega’s, in onze Viking Teambuilding Battle op jullie eigen locatie.

Krijgskunst en Moderne Teamontwikkeling in Harmonie

De teambuilding workshop zwaardvechten en speervechten, van VaeV, combineren eeuwenoude krijgskunsttechnieken met moderne methoden voor teamontwikkeling. Gedurende de sessies worden deelnemers ondergedompeld in de wereld van zwaardvechten en speervechten, waarbij ze de basisprincipes van beweging, aanval en verdediging leren. Wat deze ervaring echt onderscheidt, is de focus op het toepassen van deze technieken in gechoreografeerde lijnformaties.

Tijdens Teambuilding workshop zwaardvechten en speervechten - Eeuwenoude krijgskunsten

Succesvol Samenwerken in Lijnformaties

In de lijnformaties ligt de sleutel tot succes in nauwkeurige coördinatie en communicatie. Teamleden moeten perfect op elkaar afgestemd zijn om gezamenlijk aanvallen uit te voeren en tegelijkertijd defensieve posities te behouden. Dit vereist niet alleen beheersing van de vechttechnieken, maar ook vertrouwen in elkaar en een goed begrip van elkaars sterke punten.

Leiderschap in Actie

Naast het verbeteren van samenwerking, benadrukken deze workshops ook het belang van leiderschap. Elke formatie heeft een leider nodig die de koers aangeeft en beslissingen neemt op basis van de situatie. Dit geeft deelnemers de kans om hun leiderschapskwaliteiten te ontdekken en te versterken in een uitdagende en stimulerende omgeving.

Teambuilding workshop zwaardvechten en speervechten

Een Duurzame Impact op Teamdynamiek

Of je nu een bedrijfsteam wilt versterken, een groep vrienden dichter bij elkaar wilt brengen, of leiderschap binnen een organisatie wilt ontwikkelen, onze teambuilding workshops bieden een gedenkwaardige en effectieve ervaring. Door zwaardvechten en speervechten te combineren met lijnformaties, creëren we een unieke gelegenheid om vaardigheden op te bouwen die verder reiken dan de workshop zelf, en die langdurige positieve effecten hebben op de teamdynamiek.

Een Duurzame Impact op Teamdynamiek na teambuilding workshop

Kies voor Avontuurlijke Teambuilding

Kies voor een avontuurlijke aanpak van teambuilding en ontdek hoe deze workshops je team naar nieuwe hoogten kunnen leiden, terwijl je de opwinding van historische krijgskunsten verkent. Bereid je voor op een transformerende ervaring waarbij samenwerking, communicatie en leiderschap centraal staan, en waarbij je vaardigheden opdoet die de tand des tijds zullen doorstaan.

Teambuilding Workshop Zwaardvechten en Speervechten

De Teambuilding Workshop Zwaardvechten en Speervechten kunnen op verschillende locaties gegeven worden. Zowel binnen als buiten door het hele land. U levert de locatie en de mensen wij zorgen voor de unieke en opwindende ervaring om uw teams of vriendengroep te versterken. De teambuilding kan ook “in-company” geven worden.

Prijzen

Onze teambuilding workshops zijn gericht op de zakelijke markt. De prijzen zijn per persoon en exclusief BTW.

Teambuilding "Freeman"

(6 tot en met 10 personen)

€ 50,- per persoon

Inbegrepen:

 • gebruik van de materialen
 • veiligheidsinstructie

Zelf verzorgen:

 • geschikte locatie (binnen/buiten)
 • eten en drinken

Teambuilding "Hersir"

(11 tot en met 15 personen)

€ 40,- per persoon

 • Inbegrepen:

  • gebruik van de materialen
  • veiligheidsinstructie

  Zelf verzorgen:

  • geschikte locatie (binnen/buiten)
  • eten en drinken

Teambuilding "Jarl"

(16 tot en met 20 personen)

€ 35,- per persoon

Inbegrepen:

 • gebruik van de materialen
 • veiligheidsinstructie

Zelf verzorgen:

 • geschikte locatie (binnen/buiten)
 • eten en drinken

Teambuilding "King"

(21 tot en met 26 personen)

€ 30,- per persoon

Inbegrepen:

 • gebruik van de materialen
 • veiligheidsinstructie

Zelf verzorgen:

 • geschikte locatie (binnen/buiten)
 • eten en drinken

Interesse? Neem gerust contact op voor meer informatie

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner